Jdi na obsah Jdi na menu

Podél řeky Sázavy

12. 7. 2007

DEN PRVNÍ:

Skupina Kladno, dorazila na místo setkání včas... ale Slánské skupině spoj na Hlavní nádraží ujel před nosem.. Naše cesty se tedy na nějaký čas rozdělili a z Hlaváku přes Čerčany do Kácova se vydala jen Terka, Petr, Jana, UfoEfa, Marek, Davísek, Věrka, Wycki, Martina a já... jenom, pár nás bylo=:)

V Ledečku nás nečekaně přepadl Tomík, Bohouš s Martou, Míval a Šáfa - Slánská skupina, kteří to museli vzít přes Kolín a společně jsme už dorazili na místo našeho prvního noclehu.. Do Kácova.

Doporučuji návštěvu Kácovského pivovaru, kde pivo stojí podle toho, kolik má stupňovitost, což neni špatný=:)

DEN DRUHÝ:

Obrazek

Budí nás déšt, ale my se i tam vypravujem na cestu. Jen Téra, Petr, Jana a Efa, ještě 45 minut posečkali a vydali se za námi později.

Cesty byla suchá místy mokrá a zavedla nás do vísky Mazurov, kde jsme poobědvali a opět se zase na čas sešli se skupinou, které se nechtělo vstávat. Po Obědě se nás část vydala do Českého Šternberka na hrad a druhá část se vypravila pěšky do Rataj a prohlídkáři dorazili večerním vlakem za nima.

DEN TŘETÍ:

Obrazek

Při cestě z Rataj do Sázavy jsme se opět rozdělili. Půlka šla podél řeky po zelené a půlka se rozhodla jít přes Talnberg.V Sázavě, kde jsme se sešli až pozdě odpoledne, byla jako každoročně pouť.Našli jsme se v kempu u řeky hned pod klášterem, kde jsme za zvuku pouťové zábavy strávili následující noc.

 

DEN ČTVRTÝ:

Obrazek

Úkolem dnešního dne bylo dojít do Stříbrné skalice přes Tomikovi milovaný Vlkánčice, najíst se na Marjáně a přespat tam pod mostem.

Úkol celkem jednoduchý. Jenže tuto trasu jsme šli jen 4 a zbytek (ten který neodpadl) šel opět odděleně od nás kdo ví kudy...=:) Jak jinak... a Marjáně bylo nesnesitelně plno a pod mostem byvakovali, nevím, zda se tomu dá řikat lidi, ale celou noc jim ječelo rádio a nedalo se spát.

Závěr čundru celkem nepovedený... ale krajina je tam krásná.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář